Nyhet om GDPR & uppdaterad Integritetspolicy

16 maj, 2018

 

Den 25 maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) i kraft i hela EU och den ersätter personuppgiftslagen, PUL. Syftet med GDPR är att ge dig som enskild person ett förstärkt skydd av din personliga integritet i alla databaser genom att strängare krav ställs på hur företag hanterar personuppgifter.

Doc Care välkomnar denna förstärkning av enskildas rättigheter eftersom det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi har därför uppdaterat vår integritetspolicy genom att bl.a. komplettera med information om hur vi behandlar olika personuppgifter och vilka nya rättigheter du har. Vår integritetspolicy, som beskriver hur och varför vi sparar dina personuppgifter, hittar du här på vår hemsida.

Doc Cares ambition är bl.a. att förbättra vår service och att du ska få så relevanta erbjudande om uppdrag som möjligt, och vi behöver därför spara dina personuppgifter. Du behöver inte göra någonting nu utan kommer att fortsätta vara med i vårt karriärnätverk. Du har dock rättighet att när du vill få dina personuppgifter borttagna från vår databas. Våra kontaktuppgifter finns på hemsidan.

Enligt GDPR måste du dock samtycka till våra utskick innan den 25 maj 2018.

Så om du vill ha våra Nyhetsbrev, utskick om lediga uppdrag och inbjudningar till föreläsningar/events med mera måste du ge oss ditt samtycke genom att t.ex. mejla oss!

Tack för att du väljer att vara en del av Doc Care!