Behöver ni tillfälligt eller permanent läkare

Vår koncern är alltid intresserade att komma i kontakt med nya kunder och bygga upp en bra samarbetsrelation. Vi åtar oss tillfällig bemanning, längre tids personaluthyrning och vi kan också hjälpa till att rekrytera heltidsarbetande läkare utifrån era önskemål.

Som fast kund hos oss kan nu känna er säkra på att doktorn kommer, att det är en bra person och läkare som kommer och att samma läkare kommer tillbaka, om överenskommelsen är sådan.

Trogna kunder kan även alltid räkna med att vi ställer upp även då behovet är mer akut och då en duktig läkare behövs på kort varsel. Är det fredag och ni plötsligt befinner er i situationen då det fattas en läkare på måndagen därefter kan vi ofta ordna det. Det är bara att kontakta oss så fort behovet uppstår och vi påbörjar då sökningen efter en lämplig kandidat till Er!

Helst vill vi naturligtvis ha lite bättre framförhållning och tid på oss för att försäkra oss om att vi presenterar den mest lämpade läkaren och kontuinitet baserat på just ert behov.

Tillhör ni landstinget så framgår våra priser i ramavtalen. 

Om ni är privatägda kan ni gärna kontakta oss för prisförslag!